Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/219-8800

Bárány merino gyapjú ágynemű garnitúra  (derékalj, takaró, párna) 520g/m2
Bárány merino gyapjú ágynemű garnitúra (derékalj, takaró, párna) 520g/m2
67 200 Ft

Bárány merino gyapjú ágynemű garnitúra (derékalj, takaró, párna) 520g/m2

A garnitúra 3 részből áll:

-derékalj

-takaró

-párna

Mindkét oldaluk merino bárány gyapjúból készül (anyag sűrűsége 520g/m2).

 

Az alapgarnitúra130*200 cm-es takaróból, 90*200 cm-es derékaljból és 40*80 cm-es párnából áll.

A merinó gyapjú garnitúra darabjai külön-külön is megvásárolhatók több méretben, és extra méretek készítésére is mód van egyedi egyeztetés alapján.

A pasztell, illetve világos színeket kedvelők hálójába különösen illik.

 

Ideális ajándék minden alkalomra.

Gyapjú termékeink Woolmark minősítéssel és jelzéssel rendelkeznek! 

                                          

                                     Minőségi garancia!

Telefon: 06 30/21 98 800

E-mail: info@gyapjumarket.hu

 

Ha aludt már - akár egyetlen éjszakát is - gyapjú ágyneműben, akkor tudja, hogy az érzés nem hasonlítható semmihez. A kényelem, a frissesség és a csodálatos klíma az, amit egy gyapjútakaró, gyapjú derékalj és egy gyapjú párna nyújthat Önnek. Finom tapintásával, kellemes színével hívogató fészekké varázsolja az ágyat ez a puha

báránygyapjú garnitúra.

 

Merino bárány

 

A merino ausztrál, igen finom gyapjút adó juhfajta szőréből készült ágynemű puha, rugalmas és jó légáteresztő.

 

Takaró, párna és egy derékalj alkot egy garnitúrát, mely teljesen körbe öleli a testet, biztosítja az állandó és ideális testhőmérsékletet, a pihentető alvást. Természetesen bármely takaró, párna, vagy derékalj megvásárolható külön-külön is, de tudnunk kell, hogy igazán intenzív, egészségre gyakorolt pozitív hatást a körbe zárt gyapjúburokkal érünk el. 

 

  • a gyapjú lanolin tartalmának köszönhetően nyugtató hatást biztosít szervezetünk részére;
  • antibakteriális hatása révén segítheti a gyulladások csökkenését;
  • gomba és csíraölő képességének köszönhetően hatásos az allergiás betegségek esetén.

 

gyapjú derékaljak, takarók legfigyelemreméltóbb tulajdonsága a hőmérsékletkiegyenlítő hatás, ami biztosítja, hogy az emberi testet állandó, kellemes hőmérséklet vegye körül. A megfázásra hajlamosaknál ez rendkívül nagy jelentőséggel bír. Mindezek mellett nagyon fontos a gyapjú lanolin tartalma. A sokmillió lanolinnal bevont gyapjúszálacska bőrbarát, kellemes tapintású. Nem véletlen, hogy gyapjúból készült altakarókat még koraszülötteknél is alkalmazzák.

 

 

 

 

67 200 Ft
Részletek

Kellemes közérzetet ad, finom és simulékony a nyírott báránygyapjúból készült ágynemű, ugyanis az élő és egészséges juhokról származó gyapjú megtartja összes, természetes tulajdonságát.

Standard felnőtt, natúr színű, minden hálószobába jól illő báránygyapjú-garnitúra, a legfinomabb, minőségi merinói báránygyapjúból. Az anyag sűrűsége: 520g/m2. Az alap garnitúra takaróból, derékaljból és párnából áll. A garnitúra darabjai külön-külön is megvásárolhatók több méretben, és extra méretek készítésére is mód van egyedi egyeztetés alapján. Felnőtt méreteink: fejpárna 40 x 80 cm (anatómiai méret, csak a fejet támasztja alá, a párna a gerincet nem nyomja) derékalj 90x200 cm takaró 130x200 cm Természetesen megrendelésre ettől eltérő, egyedi méretű ágyneműket is tudunk gyártani. Az egyéni igények kiszolgálásának lehetnek technikai korlátai, ezeket rendelésfelvételnél a vevőkkel megbeszéljük.

Adatok
Cikkszám:
gyapju_market_479907
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek