Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/219-8800

Memory párna (Anatómiai) ezüstszálas (Silver Protect)  huzattal
Memory párna (Anatómiai) ezüstszálas (Silver Protect) huzattal
11 000 Ft

Memory párna (Anatómiai) ezüstszálas (Silver Protect) huzattal

Ez a memory párna (memória párna) alvás közben alátámasztja a nyaki gerincoszlopot, fejét és vállát, így csökkentve a nyomáspontok számát, teljes támaszt és komfortot ad.

Anatómiai forma a fej és a nyak körvonalaihoz igazodik. Megjegyzi a fej formáját és enyhe ellenmyomást fejt ki, ezáltal elősegítve a vérkeringést. A rugalmas, emlékező habból készült párna a testhőmérsékletre és a testsúlyra reagál, mintát véve a testről.

Ez a különlegesen kidolgozott párna megkönnyíti mindennapjainkat. Egyedi alátámasztása és ergonómikus kiképzése elősegíti a nyaki izmok kipihentségét, valamint bátran veszi fel a gerincbántalmak elleni küzdelmet. Segít a horkolás mértékét csökkenteni. Minden testhelyzetben történő pihenéshez, alváshoz javasoljuk.

Az ergonómikus kialakítású párna magasabb része kifejezetten az oldalukon alvók számára előnyös, míg az alacsonyabb oldal, a háton alvóknak nyújt megfelelő alátámasztást. A párna speciálisan kialakított formája, valamint a hőérzékeny memória hab töltet tökéletesen követi a test vonalát, kellő ellazulást és pihentető alvást biztosít.

A párna mérete 48 x 33 x 10-7,5-9 cm.  Ezüstszálas (Silver Protect) huzattal ellátva forgalmazzuk.

 

Ideális ajándék minden alkalomra.

 

Telefon: 06 30/21 98 800

E-mail: gyapjumarket@gmail.com

11 000 Ft
Adatok
Cikkszám:
gyapju_market_280609
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek