Új jelszó kérése

Hírek

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Látogató számláló

0
3
2
3
7
7
8
Miért minket válasszon?
Folyamatos termékfeltöltés
Állandó akciók, kedvezmények
Megrendelés követési lehetőség
Alacsony szállítási költség
Elérhetőségünk
gyapjumarket.hu
+36-30/219-8800
infogyapjumarket.hu

Legkorszerűbb alvást segítő termékek

 Alvást segítő termékek

 
 

Az egészséges, pihentető alvásnak két alapvető feltétele van:

A megfelelően kialakított fekvőhely és
az egészséges pihenéshez, alváshoz alkalmas ágynemű.

 

Milyen az egészséges pihenést biztosító fekhely?


Fizikai és szellemi teljesítőképességünk megőrzésében jelentős szerepe van az éjszakai pihenésnek.

Az alvás minőségét sok tényező befolyásolja, de mindenképpen döntő szerepet kap benne az ágy, ezen belül is az ágybetét, a matrac. Az ágy ergonómiájának meghatározó jellemzője a rugózás, a fekvés keménysége, amely főként a matracon múlik.
Meggyőző kutatási eredmények támasztják alá, hogy a fémek erősítik a káros földsugárzások hatásait.
Cégünk kizárólag ortopédiai szempontok szerint kialakított vákuum matracokat forgalmaz, amelyek nem tartalmaznak fémet.
A termék kifejlesztőit az a kettős cél vezette, hogy ez az ágybetét különleges tulajdonságainál fogva mind az egészséges embereknek, mind a különböző ortopéd problémákkal küszködőknek egyaránt segítsen.

                      

                                                       Ortopéd vákum-matrac

 

 

Matracaink elsődleges feladata a gerincoszlop tökéletes, minden ponton történő alátámasztása, míg más ágyak, ágybetétek, matracok csak 5-6 ponton támasztanak alá (tarkó, váll, csípő, vádli stb.).

A jó matrac tökéletesen felveszi a gerinc vonalát anélkül, hogy a gerinc fiziológiai görbületeit megváltoztatná.

Biztosítja a test nyugalmi helyzetét. Aktív szellőzése révén elősegíti a bőr légzését, a vérkeringés ezáltal kiegyenlített lesz, ami a nyugodt, stresszmentes éjszakai pihenést biztosítja. A napközben felvett tartási károsodásokat progresszíven (fokozatosan) kiegyenlíti.

Fiatal kortól történő rendszeres használata elősegíti a harmonikus csont fejlődését. Amikor ráfekszünk a matracra testsúlyunknak megfelelően levegőt szorítunk ki, amely az oldalt található szelepeken távozik. Mikor felkelünk a friss oxigén visszaáramlik. A matracban ezért folyamatosan cirkulál a levegő.

 

Napjainkban igen nagy tért hódítanak a memory matracok.

 

                              

                                                          Ortopéd memory vákum-matrac

 Az ortopéd memory matrac fekvőfelületének anyaga (MEMORY FOAM) termoaktív, az emberi test hőjére reagál és milliméter pontosan követi a fekvő test vonalát.

A memory matracok a legmodernebb technológiával készülnek. Az egyes modellek tervezésénél az ortopédiailag legmegfelelőbb kialakítás volt a legfontosabb szempont.

Különösen ajánljuk gerinc műtött és hátfájásban szenvedő Vásárlóinknak.

 

 


Miért válasszunk gyapjú ágyneműt az egészséges, pihentető alváshoz?

 

A gyapjú az emberiség egyik legrégebben használt alapanyaga, napjainkban is nélkülözhetetlen anyag, ezért fontosnak tartjuk megismertetni mindazon tulajdonságait, ami egészségünkre pozitív hatást jelenthet.


A gyapjú ágynemű testbarát környezetet teremt, együtt lélegzik a pihenõ szervezettel. Hőkiegyenlítő hatásúak, télen melegek, nyáron hűsítő érzést adnak. Higiénikusak, portaszítóak, nincs szükség gyakori mosásukra. Az elérhetõ legkorszerûbb gyártási technológia alkalmazása mellett kellemes, puha tapintásúak és nagyon esztétikusak.
Elgondolkozott már azon, mit jelent az a megszokott tény, hogy napi nyolc órát alszunk?
Azt, hogy életünk egyharmadát ágyban töltünk (valójában többet, mert kisgyermekek és idős emberek még többet alszanak), s hogy jól-e vagy rosszul, az a másik kétszer nyolc óránk - vagyis egész éber életünk - minőségére kihat. Másként közelítve: nappali közérzetünk lényegesen függ éjszakai nyugalmunktól.
Ennek két biztosítéka van: az egészséges fekhely és az emberbarát ágynemű. A fejlett országok alváskutatói szerint mély, pihentető alváshoz szervezetünknek, egyenletes, száraz melegre van és elegendő friss levegőre van szüksége. E feltételek kielégítésére egyetlen más anyag sem felel meg úgy, mint a gyapjú!
Cégünk egészségmegőrző gyapjú ágyneműi és kiegészítői kizárólag a legjobb minőségi tiszta élő merinó gyapjúból készülnek, tehát vegytisztító eljárással nincs kezelve az alapanyag, a gyapjú-zsír (lanolin) nincs eltávolítva belőle, így megőrzi jótékony tulajdonságait.

  

 Nyomottmintás báránygyapjú garnitúra

A gyapjú ágynemű temperáló hatása révén a felesleges hőt a szabadba engedi, ezért mondjuk, hogy lélegzik a gyapjú ellentétben a műszállal ami üvegházként működik, beleizzadunk aztán ki-betakarózunk és így könnyen megfázhatunk. A toll is hasonlóképpen működik, mint a műszál, egy ideig magába szívja a testpárát majd miután telítődött, visszacsapódik ránk az, tehát beleizzadunk az ágyneműbe, ki-betakarózunk és megfázunk.
Nem csak az általunk kibocsátott testpárát engedik a szabadba az ilyen gyapjú ágyneműk, de a bőrnek szükséges friss levegő beáramlását is biztosítják, így nem izzadunk de nem is fázunk a gyapjú takarók alatt.
A gyapjú ágynemű semlegesíti a bőrön megjelenő savas és alkalikus anyagokat. Sokmillió szálból álló, lanolinnal (vagyis gyapjú zsírral) bevont felülete nemcsak a stresszt oldja, de enyhülést hoz a migrénes tünetekre is, ráadásul a bőr által felvett lanolin a mozgásszervi panaszokon is enyhít.
A lanolin, nem véletlenül, nagyon sok kozmetikai szernek, krémnek alapanyaga.
A gyapjú ágyneműt komplett garnitúraként (derékalj, takaró, párna) javasoljuk használni, mert így tudja mintegy védőrétegként körbeölelni testünket.

A gyapjú harmóniát teremt az ember és a természet között. Harmóniát, amit éjszaka a gyapjú természetes burkában pihenve testünk minden porcikája élvezhet, míg kifejti az kivételes ápoló és gyógyító hatását.

A gyapjú ágynemű garnitúra legfontosabb része a derékalj. Azon kívül, hogy kellemes meleget ad a felfekvési betegség kialakulását is megakadályozza, köszönhetően puha felületének. Idős betegeknél nagyon fontos lenne a gyapjú ágynemű használata, hiszen az idős emberek a felfekvésnek (bőrfekély) illetve az izzadás miatti ki-beakarózás okozta megfázásnak vannak kitéve. Idős korban a megfázás könnyen tüdőgyulladássá alakulhat, ami önmagában is de egyéb betegségekkel kombinálva életveszélyes.
A gyapjú a káros földsugarakat, mint vízerek, hartman pontok, zónák sugarait eltéríti. Ezek a sugárzások könnyen daganatos megbetegedések kiváltói.
A 100%-os gyapjú ágynemű őrzi a gyapjú minden jó tulajdonságát, mert feldolgozásakor megőrizték annak természetes védőrétegét, a lanolint.

A gyapjú olyan természetes anyag, amely képes saját súlyának 40%-ig nedvességet felvenni, anélkül, hogy az anyagot nyirkosnak éreznénk. Lélegzik, tehát a nedvességet könnyen felveszi, és a légtérbe továbbítja, így nincs benne izzadás.

A gyapjú a jó légáramlás biztosításával szabályozza az alvó emberi test hő-háztartását, ezáltal pihentetőbb, nyugodtabb alvást biztosít és enyhíti a reumás panaszokat. Lágy tapintású, követi a test vonalát. Asztma és allergia-ellenes, antireumatikus hatású. Kiváló klímaszabályzó, őrzi a test melegét, télen és nyáron egyaránt.

A gyapjú nagyon kellemes tapintású, rugalmas és formatartó, testbarát, jó érzés benne feküdni. Természetes lanolintartalma nyugtatja a bőrt, és védi a gyapjú ágyneműt a szennyeződésektől. Egyoldalas termékeinkhez felhasznált pamut huzat anyaga jó légáteresztő képességénél fogva érvényre juttatja a gyapjú különleges tulajdonságait. Termékeink minőségét és hosszú élettartamát a gyártásnál felhasznált alapanyagok rendszeres minőségellenőrzése garantálja.

 

gyapjú derékalj

Merinó gyapjú derékalj

Megrendeléséhez kattintson a képre!


Az általunk forgalmazott termékek használatához sok örömet és jó egészséget kívánunk!

 

A gyapjú csodálatos tulajdonságaival több költőt is megigézett.

Az alábbiakban egy nagyon szép verset ajánlunk figyelmükbe:

Gyapjú hó

( Szuhanics Albert verse )

 

Azt álmodtam ma éjszaka,
bárányfelhők érkeztek.
Fenn az égen felém szálltak,
s rettentően bégettek!

Esik a hó nyáridőben?
szállingózik sok pihe...
Bárányfelhő gyapjút hullat,
lábunk elé... , le... , ide...!

Összeszedtük a sok gyapjút,
megszőttük a szálakat.
Gombolyagok sorakoznak
kössünk meleg sálakat!

Jön sok cica, míg kötőtűnk
a kezünkben egyre jár.
Pofozzák a gombolyagot,
játszadoznak, áll a bál!

Amíg buzgón dolgozunk mi,
készül kesztyű, pulóver.
Bojtos sapkákat is kötünk,
hetven darab itt hever!

Rajtam van a pulóverem,
sálat, kesztyűt viselek.
Így ébredek az ágyamban
nyári reggel... , gyerekek...!

Míg aludtam, felöltöztem?
Hogy került rám sok ruha?
Csak a kis nyúl tudhat erről,
kinek az orra puha...!

Kurta farkú nyuszi szalad,
bottal ütheted nyomát!
Elvitte a mese végét,
itt a vége, nincs tovább!

 

 

 Garnitúráink, vagy takaróink megrendeléséhez használja a következő linket.
https://gyapjumarket.hu/spl/703905/Gyapju_agynemugarniturak_takarok

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Alvást segítő termékek

 
 

Az egészséges, pihentető alvásnak két alapvető feltétele van:

A megfelelően kialakított fekvőhely és
az egészséges pihenéshez, alváshoz alkalmas ágynemű.

 

Milyen az egészséges pihenést biztosító fekhely?


Fizikai és szellemi teljesítőképességünk megőrzésében jelentős szerepe van az éjszakai pihenésnek.

Az alvás minőségét sok tényező befolyásolja, de mindenképpen döntő szerepet kap benne az ágy, ezen belül is az ágybetét, a matrac. Az ágy ergonómiájának meghatározó jellemzője a rugózás, a fekvés keménysége, amely főként a matracon múlik.
Meggyőző kutatási eredmények támasztják alá, hogy a fémek erősítik a káros földsugárzások hatásait.
Cégünk kizárólag ortopédiai szempontok szerint kialakított vákuum matracokat forgalmaz, amelyek nem tartalmaznak fémet.
A termék kifejlesztőit az a kettős cél vezette, hogy ez az ágybetét különleges tulajdonságainál fogva mind az egészséges embereknek, mind a különböző ortopéd problémákkal küszködőknek egyaránt segítsen.

                      

                                                       Ortopéd vákum-matrac

 

 

Matracaink elsődleges feladata a gerincoszlop tökéletes, minden ponton történő alátámasztása, míg más ágyak, ágybetétek, matracok csak 5-6 ponton támasztanak alá (tarkó, váll, csípő, vádli stb.).

A jó matrac tökéletesen felveszi a gerinc vonalát anélkül, hogy a gerinc fiziológiai görbületeit megváltoztatná.

Biztosítja a test nyugalmi helyzetét. Aktív szellőzése révén elősegíti a bőr légzését, a vérkeringés ezáltal kiegyenlített lesz, ami a nyugodt, stresszmentes éjszakai pihenést biztosítja. A napközben felvett tartási károsodásokat progresszíven (fokozatosan) kiegyenlíti.

Fiatal kortól történő rendszeres használata elősegíti a harmonikus csont fejlődését. Amikor ráfekszünk a matracra testsúlyunknak megfelelően levegőt szorítunk ki, amely az oldalt található szelepeken távozik. Mikor felkelünk a friss oxigén visszaáramlik. A matracban ezért folyamatosan cirkulál a levegő.

 

Napjainkban igen nagy tért hódítanak a memory matracok.

 

                              

                                                          Ortopéd memory vákum-matrac

 Az ortopéd memory matrac fekvőfelületének anyaga (MEMORY FOAM) termoaktív, az emberi test hőjére reagál és milliméter pontosan követi a fekvő test vonalát.

A memory matracok a legmodernebb technológiával készülnek. Az egyes modellek tervezésénél az ortopédiailag legmegfelelőbb kialakítás volt a legfontosabb szempont.

Különösen ajánljuk gerinc műtött és hátfájásban szenvedő Vásárlóinknak.

 

 


Miért válasszunk gyapjú ágyneműt az egészséges, pihentető alváshoz?

 

A gyapjú az emberiség egyik legrégebben használt alapanyaga, napjainkban is nélkülözhetetlen anyag, ezért fontosnak tartjuk megismertetni mindazon tulajdonságait, ami egészségünkre pozitív hatást jelenthet.


A gyapjú ágynemű testbarát környezetet teremt, együtt lélegzik a pihenõ szervezettel. Hőkiegyenlítő hatásúak, télen melegek, nyáron hűsítő érzést adnak. Higiénikusak, portaszítóak, nincs szükség gyakori mosásukra. Az elérhetõ legkorszerûbb gyártási technológia alkalmazása mellett kellemes, puha tapintásúak és nagyon esztétikusak.
Elgondolkozott már azon, mit jelent az a megszokott tény, hogy napi nyolc órát alszunk?
Azt, hogy életünk egyharmadát ágyban töltünk (valójában többet, mert kisgyermekek és idős emberek még többet alszanak), s hogy jól-e vagy rosszul, az a másik kétszer nyolc óránk - vagyis egész éber életünk - minőségére kihat. Másként közelítve: nappali közérzetünk lényegesen függ éjszakai nyugalmunktól.
Ennek két biztosítéka van: az egészséges fekhely és az emberbarát ágynemű. A fejlett országok alváskutatói szerint mély, pihentető alváshoz szervezetünknek, egyenletes, száraz melegre van és elegendő friss levegőre van szüksége. E feltételek kielégítésére egyetlen más anyag sem felel meg úgy, mint a gyapjú!
Cégünk egészségmegőrző gyapjú ágyneműi és kiegészítői kizárólag a legjobb minőségi tiszta élő merinó gyapjúból készülnek, tehát vegytisztító eljárással nincs kezelve az alapanyag, a gyapjú-zsír (lanolin) nincs eltávolítva belőle, így megőrzi jótékony tulajdonságait.

  

 Nyomottmintás báránygyapjú garnitúra

A gyapjú ágynemű temperáló hatása révén a felesleges hőt a szabadba engedi, ezért mondjuk, hogy lélegzik a gyapjú ellentétben a műszállal ami üvegházként működik, beleizzadunk aztán ki-betakarózunk és így könnyen megfázhatunk. A toll is hasonlóképpen működik, mint a műszál, egy ideig magába szívja a testpárát majd miután telítődött, visszacsapódik ránk az, tehát beleizzadunk az ágyneműbe, ki-betakarózunk és megfázunk.
Nem csak az általunk kibocsátott testpárát engedik a szabadba az ilyen gyapjú ágyneműk, de a bőrnek szükséges friss levegő beáramlását is biztosítják, így nem izzadunk de nem is fázunk a gyapjú takarók alatt.
A gyapjú ágynemű semlegesíti a bőrön megjelenő savas és alkalikus anyagokat. Sokmillió szálból álló, lanolinnal (vagyis gyapjú zsírral) bevont felülete nemcsak a stresszt oldja, de enyhülést hoz a migrénes tünetekre is, ráadásul a bőr által felvett lanolin a mozgásszervi panaszokon is enyhít.
A lanolin, nem véletlenül, nagyon sok kozmetikai szernek, krémnek alapanyaga.
A gyapjú ágyneműt komplett garnitúraként (derékalj, takaró, párna) javasoljuk használni, mert így tudja mintegy védőrétegként körbeölelni testünket.

A gyapjú harmóniát teremt az ember és a természet között. Harmóniát, amit éjszaka a gyapjú természetes burkában pihenve testünk minden porcikája élvezhet, míg kifejti az kivételes ápoló és gyógyító hatását.

A gyapjú ágynemű garnitúra legfontosabb része a derékalj. Azon kívül, hogy kellemes meleget ad a felfekvési betegség kialakulását is megakadályozza, köszönhetően puha felületének. Idős betegeknél nagyon fontos lenne a gyapjú ágynemű használata, hiszen az idős emberek a felfekvésnek (bőrfekély) illetve az izzadás miatti ki-beakarózás okozta megfázásnak vannak kitéve. Idős korban a megfázás könnyen tüdőgyulladássá alakulhat, ami önmagában is de egyéb betegségekkel kombinálva életveszélyes.
A gyapjú a káros földsugarakat, mint vízerek, hartman pontok, zónák sugarait eltéríti. Ezek a sugárzások könnyen daganatos megbetegedések kiváltói.
A 100%-os gyapjú ágynemű őrzi a gyapjú minden jó tulajdonságát, mert feldolgozásakor megőrizték annak természetes védőrétegét, a lanolint.

A gyapjú olyan természetes anyag, amely képes saját súlyának 40%-ig nedvességet felvenni, anélkül, hogy az anyagot nyirkosnak éreznénk. Lélegzik, tehát a nedvességet könnyen felveszi, és a légtérbe továbbítja, így nincs benne izzadás.

A gyapjú a jó légáramlás biztosításával szabályozza az alvó emberi test hő-háztartását, ezáltal pihentetőbb, nyugodtabb alvást biztosít és enyhíti a reumás panaszokat. Lágy tapintású, követi a test vonalát. Asztma és allergia-ellenes, antireumatikus hatású. Kiváló klímaszabályzó, őrzi a test melegét, télen és nyáron egyaránt.

A gyapjú nagyon kellemes tapintású, rugalmas és formatartó, testbarát, jó érzés benne feküdni. Természetes lanolintartalma nyugtatja a bőrt, és védi a gyapjú ágyneműt a szennyeződésektől. Egyoldalas termékeinkhez felhasznált pamut huzat anyaga jó légáteresztő képességénél fogva érvényre juttatja a gyapjú különleges tulajdonságait. Termékeink minőségét és hosszú élettartamát a gyártásnál felhasznált alapanyagok rendszeres minőségellenőrzése garantálja.

 

gyapjú derékalj

Merinó gyapjú derékalj

Megrendeléséhez kattintson a képre!


Az általunk forgalmazott termékek használatához sok örömet és jó egészséget kívánunk!

 

A gyapjú csodálatos tulajdonságaival több költőt is megigézett.

Az alábbiakban egy nagyon szép verset ajánlunk figyelmükbe:

Gyapjú hó

( Szuhanics Albert verse )

 

Azt álmodtam ma éjszaka,
bárányfelhők érkeztek.
Fenn az égen felém szálltak,
s rettentően bégettek!

Esik a hó nyáridőben?
szállingózik sok pihe...
Bárányfelhő gyapjút hullat,
lábunk elé... , le... , ide...!

Összeszedtük a sok gyapjút,
megszőttük a szálakat.
Gombolyagok sorakoznak
kössünk meleg sálakat!

Jön sok cica, míg kötőtűnk
a kezünkben egyre jár.
Pofozzák a gombolyagot,
játszadoznak, áll a bál!

Amíg buzgón dolgozunk mi,
készül kesztyű, pulóver.
Bojtos sapkákat is kötünk,
hetven darab itt hever!

Rajtam van a pulóverem,
sálat, kesztyűt viselek.
Így ébredek az ágyamban
nyári reggel... , gyerekek...!

Míg aludtam, felöltöztem?
Hogy került rám sok ruha?
Csak a kis nyúl tudhat erről,
kinek az orra puha...!

Kurta farkú nyuszi szalad,
bottal ütheted nyomát!
Elvitte a mese végét,
itt a vége, nincs tovább!

 

 

 Garnitúráink, vagy takaróink megrendeléséhez használja a következő linket.
https://gyapjumarket.hu/spl/703905/Gyapju_agynemugarniturak_takarok